China Hyb-Rfd-005 RF deactivator pabrik lan manufaktur | Hybon

Hyb-Rfd-005 RF deactivator

Short Description:

Item No.:Hyb-RFD-005 1.Outline Ukuran: 161x111x30mm 2.Working Frequency: 7.0-9.0 MHz 3.Deactivator Speed: 160pcs / kapindho 4.Deactivator Dhuwur: 30cm 5.Power: 18V / 30MA 6.Application: kanggo mateni RF label alus tanpa lisht lan weker swara


  • Potongan: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Quantity: 100 Potongan /
  • Sumber Kabisan: 10000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Detail produk

    Gambar Company

    Tags Product

    Item No.:Hyb-RFD-005
    1.Outline Ukuran: 161x111x30mm
    2.Working Frequency: 7.0-9.0 MHz
    3. Deactivator Speed: 160pcs / kapindho
    4. Deactivator Dhuwur: 30cm
    5.Power: 18V / 30MA
    6.Application: kanggo mateni RF label alus tanpa lisht lan weker swara


  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita