ЗА НАС

извршување на квалитетот на најдобрите

Гуангжу Hybon Електронски технологија копродукции, Ltd е професионална анти-кражба производи производител кој произведува куки безбедност, ЕАС тагови и обезбедува интегрирани услуги за трговијата на мало продавници со најдобрите решенија и добра по-продажни услуги.

Со повеќе од 12 години производство и истражување искуства, ние развивме куки за безбедност против кражба со нашиот сопствен патент за американскиот пазар, а повеќе од 100 тагови калапи за безбедност и се извезуваат во ...

ПРОИЗВОДИ

Нашите производи линија покрива облека тагови, чевли ознаки, шише ознаки, етикети мастило, накит ознака, часот етикети, RF системи, мобилни безбедност, безбедноста камера, лаптоп безбедност, лаптоп безбедност, итн