COSMESTICS

Bukuria është natyra e njeriut, gratë janë edhe më këmbëngulës ndjekje të bukurisë, kozmetike në mënyrë popullore, bukuria që është bërë trend. Gratë kozmetike moderne të konsumit janë të vetëdijshëm për të dy thellësi dhe cilësi është përmirësuar në mënyrë të konsiderueshme. Nuk janë një shumë e grave mendojnë se ndjekja kozmetike e bukurisë nuk është vetëm për të kënaqur nevojat e tij, dhe të bëjë veten të lumtur dhe më të sigurt.

Disa faktor un-të sigurt në dyqan tuaj cosmestic:
▪ Shoplifting
▪ Brendshëm Theft
▪ Display Efektiviteti
▪ Inventari Saktësia
▪ Shërbyer Efektiviteti
▪ nga të aksioneve ose gjatë aksioneve

Hybon tag mund të ndihmojë shitësit:
▪ Siguroni dyqan, punonjës, konsumatori
▪ humbjen dyqan Parandalimi
▪ Bëni aksioneve arsyeshëm
▪ Jepni klientit shërbim efikas
e besimit ▪ Rritja e konsumatorit
▪ Rritja diferencë
20150425034413307