TENTANG KAMI

ngungudag kualitas pangalusna

Guangzhou Hybon Electronic Téhnologi Co., Ltd. mangrupakeun produsén produk anti maling profésional nu ngahasilkeun uli kaamanan, tag EAS jeung nyadiakeun layanan terpadu pikeun retailing toko jeung solusi pangalusna sarta jasa saatos-diobral alus.

Kalayan produksi leuwih ti 12 taun jeung pangalaman ieu panalungtikan, urang dikembangkeun anti maling uli kaamanan jeung patén urang sorangan pikeun pasar AS jeung leuwih ti 100 tag molds kaamanan sarta diékspor ka ...

produk

garis produk urang nyertakeun baju tag, sapatu tag, tag botol, tag mangsi, tag perhiasan, keur labél, sistem RF, kaamanan mobile, kaamanan kaméra, kaamanan laptop, kaamanan notebook, jsb