Tentang Kami

Guangzhou Hybon Electronic Téhnologi Co., Ltd. mangrupakeun produsén produk anti maling profésional nu ngahasilkeun alarm tina AM na RF sistem jeung nyadiakeun layanan terpadu pikeun department stores jeung solusi pangalusna sarta jasa saatos-diobral alus.

Kalayan produksi 10 taun jeung pangalaman ieu panalungtikan, urang dikembangkeun leuwih ti 100 molds sarta diékspor ka loba nagara deungeun kawas Eropa, Amerika, Amérika Kidul jeung nagara Wétan Tengah. garis produk urang nyertakeun baju tag, sapatu tag, tag botol, tag mangsi, tag perhiasan, keur labél, sistem RF, kaamanan mobile, kaamanan kaméra, kaamanan laptop, kaamanan notebook, jsb Urang gaduh gagasan inovatif sarta panalungtikan sarta pamekaran kuat ngajentrekeun, tur bisa ngaropea produk pikeun konsumén. 

Urang diala trust jero ti nasabah ngaliwatan komunikasi alus nu asak. jasa nu ngaropéa nyugemakeun konsumén jeung tim jualan profésional, téhnologi pabrik profésional sarta jasa saatos-jualan sampurna.

Dipercaya sistem jaminan kualitas tur sampurna jasa saatos-jualan téh kaunggulan urang. Mangga bageur nawaran reureuh di ngahubungan kami pikeun leuwih rinci.

Tujuanana kami téh janten pasangan kaamanan toko retailing Anjeun.

20150518042759182 (1)