Cosmestics

Beauty nyaeta alam manusa, awéwé oge ngungudag leuwih pengkuh kaéndahan, kosmétik jadi kawentar, kageulisan nu geus jadi trend. Modern awéwé kosmétik konsumen sadar duanana jero sarta kualitas geus nyata ningkat. Aya loba awéwé ngarasa yen ngungudag kosmetik kaéndahan henteu ukur keur nyugemakeun kaperluan sorangan, sarta nyieun diri happier sarta leuwih percaya diri.

Sababaraha faktor un-aman di toko cosmestic anjeun:
▪ Shoplifting
▪ internal Maling
▪ Témbongkeun efektivitas
▪ inventory akurasi
▪ Ngawula efektivitas
▪ Out of stock atawa leuwih stock

Tag Hybon bisa mantuan retailers:
▪ ngamankeun toko, pagawe, customer
▪ leungitna toko Nyegah
▪ Jieun stock Munasabah
▪ Méré customer efisien jasa
kapercayaan ▪ Kanaékan customer urang
▪ Kanaékan margin
20150425034413307