Cina Hyb-AMSL-003 AM labél lemes pabrik jeung pabrik | Hybon

Hyb-AMSL-003 AM labél lemes

Pondok Description:

Item No. Hyb-AMSL-003 frékuénsi: panjang 58Khz Label: 45mm Label lebar: 10mm Packing: 5000pcs / karton, 3.3kg, 0.007cbm


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • jéntré produk

    Profil Perusahaan

    Tags produk

    Item No. Hyb-AMSL-003
    frékuénsi: 58Khz
    panjangna Label: 45mm
    Label lebar: 10mm
    Packing: 5000pcs / karton, 3.3kg, 0.007cbm


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami